Gyógyító pihenés Hajdúszoboszlón

Vegye igénybe a hajdúszoboszlói Hungarospa Thermal Hotel
által nyújtott terápiás kezeléseket, mint bejáró (külsős) vendég.

Teljes körű ügyintézés

Amennyiben a hajdúszoboszlói pihenését, gyógykezeléssel kívánja összekötni, bízza ránk nyugodtan az ügyintézés fáradalmait. Nem kell otthon orvoshoz menni, beutalót felíratni. A gyógykezelés helyszínén szakorvosok megvizsgálják és felírják a megfelelő kezelést.

A Patkó Fogadó részéről vállaljuk a közvetítést, az időpont egyeztetést, iegény esetén megoldható a szállítás a szálláshelyünk és a kezelés helyszíne között.

Szükséges dokumentumok

Érkezéskot önnek csak személyi igazolványát, a TAJ kártyáját kell magával hoznia, továbbá – ha van ilyen – az orvosi leleteit, gyógyszer szedésre vonatkozó papírjait, illetve kórtörténetének dokumentumait.

A gyógyvizes fürdőkúra gyógyító hatása igazolt a következő betegségek esetén

Idült ízületi gyulladások, degeneratív ízületi elváltozások, a gerinc különféle idült gyulladásos, degeneratív megbetegedései.

Idült idegfájdalmak, ideggyulladások, Heine-Medin kór utáni valamint agyvérzés, agyműtét vagy más okból kialakult bénulások utókezelésére.

Idült izomfájdalmak, sérülések, sportsérülések utókezelése, elhúzódó, nehezen gyógyuló csonttöréseknél a callusképződés elősegítése, érszűkületek egyes formái.

Idült nőgyógyászati megbetegedések, meddőség, idült bőrbetegségek.

Ellenjavallatok

Nem látogathatják a fürdőt azok, akik a következő betegségekben szenvednek: heveny gyulladásos megbetegedés, rákos, rosszindulatú daganatos megbetegedés (illetve rákos megbetegedésből történt kigyógyulást követő 5 évben sem ajánlott).

Keringési elégtelenség, súlyos vérnyomásemelkedés, gümőkóros megbetegedés, súlyos központi idegrendszeri megbetegedés, fertőző megbetegedés, fertőző, undort keltő bőrbetegség, terhesség.